header image

Audi Hungaria Óvoda

Az Audi Hungaria Óvoda 2012 szeptemberében az Audi Iskola intézményegységeként kezdte meg működését az iskola területén. Az óvoda alapkoncepciója, hogy minden csoportban a két óvónő közül az egyik csak magyarul, a másik csak németül beszél a gyerekekhez. A csoportok összetétele a gyerekek anyanyelvét illetően is vegyes: a német és magyar gyerekek kortól és nemzetiségtől függetlenül együtt alkotják a maximum 30 fős kétnyelvű csoportokat.
Az óvodai nevelés középpontjában az a törekvés áll, hogy a gyerekek nyugodt, kiegyensúlyozott és szeretetteljes környezetben töltsék mindennapjaikat.
A nevelési program kialakításában különös hangsúlyt kap a német nyelv játékos formában történő tanítása, valamint az iskolára történő felkészítés.

A 2018/19-es nevelési évre a jelentkezés 2018. február 1. és március 31. között lehetséges, a jelentkezési lap az oldalon a jelentkezési időszakban lesz elérhető.

A jelentkezésre vonatkozó további kérdésekkel kapcsolatban Samodai Krisztina (kozalapitvany@audischule.hu) áll rendelkezésükre.

 

Az óvodával kapcsolatban további információkat a következő elérhetőségen talál:

Audi Hungaria ÁMK weboldala